Publicaciones Científicas

DICAUVACOOP: A Software Tool to Calculate and Visualize Differentiated Payment According to Grape Quality

Autores: Javier Ruiz-Serrano, José C. Berenguer-García, José A. Mateo-Cortés, Enrique Arias-Antúnez. Different physicochemical factors have an influence on wine quality, for instance, quantity of grapes, PH, temperature, and humidity over the growing season. However, despite the weather conditions of the season, the product, grapes, is deposited in the wineries. At that time, a set of […]

Financiado por:

Expediente

COOP-2021-13-01

Proyecto:

DIFERENCIACIÓN DE LA CALIDAD DE LA UVA EN COOPERATIVAS DE C-LM “GO DICAUVACOOP”

Socios:

  • COOPERATIVAS AGRO-ALIMENTARIAS CASTILLA-LA MANCHA
  • UNIVERSIDAD DE CASTILLA LA MANCHA
  • FUNDACIÓN GLOBALCAJA DESARROLLOS AGROALIMENTARIOS
  • SAN ANTONIO ABAD-BODEGAS SAAC. SOC. COOP. C-LM.
  • EL PROGRESO SOC. COOP. CLM.

Descripción

Ayuda a Proyectos Piloto Innovadores en el sector agroalimentario

Ayuda pública total

244.949,26 €

(90% procedente del Fondo Europeo Agrícola de Desarrollo Rural - FEADER)